Despre noi

Despre noi

Cine suntem?

Mapamond Imobiliare este o firmă de construcții şi agenţie imobiliară cu sediul pe strada Economu Atănase Stoicescu, Nr. 23B, Cam. 4 din București.Cu o experiență vastă în piața imobiliară, suntem dedicați să oferim soluții complete și personalizate pentru toate nevoile tale imobiliare.Fie că ești în căutarea unui nou cămin, dorești să investești sau să dezvolți proiecte imobiliare, suntem aici pentru tine.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să creăm spații în care oamenii să se simtă cu adevărat acasă.Suntem pasionați de aducerea viselor tale imobiliare la realitate și de a oferi soluții inovatoare care să întâlnească cele mai exigente cerințe.Fiecare proiect pe care îl abordăm este tratat cu atenție la detalii și cu respect față de mediul înconjurător.

Echipa noastră

Echipa noastră este alcătuită din profesioniști cu o vastă experiență în industria imobiliară și de construcții.Fiecare membru aduce cu sine expertiză unică și pasiune pentru ceea ce facem.Colaborăm strâns pentru a asigura că fiecare aspect al proiectelor noastre este executat la cel mai înalt standard și că fiecare client primește atenția pe care o merită.

Apartament cu 3 camere 225 mp în Grozăveşti lângă Politehnică – 225.000 Euro
Mapamond Imobiliare Bucureşti

Experienţa noastră

Cu ani de experiență în spatele nostru, am contribuit la realizarea unor proiecte imobiliare remarcabile în București și în zonele înconjurătoare.Portofoliul nostru diversificat cuprinde atât locuințe de înaltă calitate, cât și proiecte comerciale și industriale.

Valorile noastre

Portofoliul nostru

Cu mândrie, vă prezentăm o selecție din portofoliul nostru diversificat, alcătuit din proiecte imobiliare și de construcții de înaltă calitate.Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru față de calitate, inovație și satisfacția clienților.Vă invităm să explorați imaginile de mai jos pentru a descoperi exemple reale ale lucrărilor noastre și pentru a vă inspira pentru viitoarele voastre proiecte.