Construcţii

Construcţii

Clădiri rezidenţiale

La Mapamond Imobiliare, suntem mândri să oferim servicii complete de construcții rezidențiale.Cu o echipă de experți în domeniul construcțiilor și o viziune orientată către calitate, ne asigurăm că fiecare proiect este realizat cu profesionalism și atenție la detalii.Ridicăm locuințe personalizate, în funcție de nevoile și preferințele clienților noștri.Indiferent dacă este vorba despre o casă pentru o familie sau un complex rezidențial, suntem pregătiți să transformăm visurile în realitate.

Apartament cu 3 camere 225 mp în Grozăveşti lângă Politehnică – 225.000 Euro

Construcţii de blocuri şi clădiri rezidenţiale

Cu o vastă experiență în construcții de ansambluri rezidențiale, Mapamond Imobiliare aduce la viață proiecte ambițioase și inovatoare.De la planificarea inițială până la finalizarea lucrărilor, suntem implicați în fiecare etapă a construcției.Fie că este vorba despre un bloc de apartamente elegant sau o comunitate rezidențială complexă, punem la dispoziție expertiza noastră pentru a asigura un rezultat de înaltă calitate.

Mapamond Imobiliare

Construcţii la "roşu" sau la "cheie"

Fiecare proiect este unic, așa că oferim opțiuni flexibile pentru clienții noștri.Indiferent dacă preferați să preluați conducerea asupra finisajelor sau doriți să vă încredințați întregul proces către noi, suntem aici pentru a satisface nevoile dumneavoastră.Serviciul “la roșu” înseamnă că vă oferim structura de bază a clădirii, iar dumneavoastră puteți prelua controlul asupra finisajelor interioare și exterioare.În schimb, serviciul “la cheie” înseamnă că vă livrăm proiectul complet finalizat și gata pentru a fi locuit sau utilizat.

Reparaţii şi reabilitare clădiri

La Mapamond Imobiliare, nu ne ocupăm doar de construcții noi, ci suntem și specializați în reparații și reabilitare de clădiri existente.Fie că aveți nevoie de renovări majore sau de îmbunătățiri minore, punem la dispoziție o echipă experimentată pentru a transforma clădirea dumneavoastră într-o versiune mai modernă și funcțională.Respectăm patrimoniul arhitectural al clădirii și ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție.

Spaţii comerciale şi retail

Oferim servicii de renovare și construcție pentru spații comerciale și de retail, adaptate nevoilor dvs. Înțelegem importanța funcționalității și a designului atrăgător pentru atragerea clienților și pentru creșterea eficienței spațiului.Fie că sunteți în căutarea unei renovări complete sau a unor modificări minore pentru a-ți actualiza spațiul comercial, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.                                                                                                                                                                                            

Renovări interioare

La Mapamond Imobiliare, înțelegem cât de importantă este atmosfera interioară a unei clădiri.Echipa noastră de specialiști în renovări interioare lucrează cu pasiune pentru a transforma spațiile într-un mod care reflectă gusturile și nevoile clienților noștri.De la modificări structurale și reconfigurări până la finisaje de înaltă calitate, suntem pregătiți să aducem o nouă viață interioară locuinței sau spațiului dvs. comercial.

Renovări exterioare

Aspectul exterior al unei clădiri este prima impresie pe care o lasă vizitatorilor sau potențialilor cumpărători.Fie că doriți să modernizați aspectul fațadei sau să realizați îmbunătățiri pentru a spori eficiența energetică, oferim servicii complete de renovare exterioară.De la înlocuirea acoperișului la recondiționarea fațadei, suntem dedicați să transformăm aspectul exterior al clădirii într-unul atractiv și durabil.