Apartament în Bucureştii noi , parc Bazilescu, Strada Plutaşilor, nr. 8

Oportunitate de investiție!Apartament cu 3 camere și terasă generoasă în zona Bucurestii Noi – Parc Bazilescu

Descoperă un apartament cu adevărat unic, potrivit atât pentru o familie, cât și pentru investiții profitabile prin intermediul licitației noastre!

Caracteristici principale:

  • Tip proprietate: Apartament cu 3 camere
  • Suprafață utilă: 67 mp + terasă de 23 mp
  • Etaj: 3
  • Finisaje de lux: parchet, faianță, gresie, centrală proprie
  • Terasă spațioasă pentru momente relaxante
  • Disponibil în cadrul unei licitații prin intermediul firmei MAPAMOND IMOBILIARE

Descriere:

Acest apartament cu 3 camere și terasă generoasă reprezintă o oportunitate excelentă pentru un cămin confortabil sau pentru obținerea unui venit suplimentar prin închiriere.Cu o suprafață utilă de 67 mp și o terasă de 23 mp, acest apartament oferă spațiu suficient pentru toate nevoile tale.

Finisajele de lux, inclusiv parchetul, faianța și gresia, asigură un nivel înalt de confort și calitate.Centrala proprie îți oferă control asupra sistemului de încălzire, garantând astfel o temperatură plăcută în orice moment.

Aflat la etajul 3, acest apartament dispune de o terasă care oferă priveliști frumoase și spațiu suplimentar pentru relaxare sau petrecerea timpului în aer liber.În plus, mansarda sa înaltă adaugă o notă de unicat și o senzație de spațiu.

Pretul de pornire la licitație este de 80.000€, iar licitația se desfășoară prin intermediul firmei de încredere MAPAMOND IMOBILIARE.

Contact:

  • Pentru mai multe informații și programarea unei vizionări, vă rugăm să ne contactați:

Această oportunitate unică de achiziție a unui apartament spațios și bine finisat așteaptă să fie descoperită. Nu ratați șansa de a investi într-un cămin de vis sau de a obține venituri din închiriere. Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare!